lauantai 10. huhtikuuta 2010

Uusi tietoisuus muuttaa ihmisen kosmiseksi kansalaiseksi


-julkaistu Ultrassa 3/2010








Mitä lopulta merkitsee päivämäärä 21.12.2012?


Päivi Kaskimäki valitsi mayat oppaakseen ja aikanavigaattoreikseen jo vuosia sitten. Hän on tutkinut ajan laadun mestareita mayoja ja heidän aikamatriisiaan Tzolkinia jo yhdeksän vuotta.
Kaskimäen mukaan suomut ovat putoamassa ihmisten silmiltä. Ihminen on luomassa yhteyden kaikkein tärkeimpään olentoon koko maailmankaikkeudessa; itseensä. Olemme suuren muutoksen kynnyksellä ja kasvamassa ulos pelon maailmasta. “Tärkein muutos nykyisessä maailmassa tapahtuu ajassa, jonka laatu on muuttumassa olennaisesti juuri nyt. Aika nopeutuu ja tiivistyy vauhdilla, eikä se tule olemaan enää koskaan sama kuin ennen”.


Päivi Kaskimäki, miten olet etsiytynyt henkisten asioiden pariin ylipäätänsä?

Lapsena alkoi jo tapahtua asioita. Minulla oli omat mielikuvitusolennot, joiden kanssa oli hyvin juhlavia kohtaamisia metsässä. Tässä vaiheessa vanhempanikin vielä ottivat juttuni vakavasti. Sonnustauduin isosiskojen juhlatamineisiin ja lähdin liiterin luokse tapaamaan Reettaa, Ilonaa tai muita mielikuvitusolentojani. Nyt aikuisena he ovat alkaneet tulla uudella tavalla takaisin. He ovat viestittäneet minulle opettaneensa minua jo silloin lapsena. Lapsuudessa kaikki oli mahdollista. Osasin huikeana olentona ratkaista mitkä tahansa ongelmat.

Viestittikö lapsuudessa mikään siitä, että tulet jossain vaiheessa päätymään maya-kalentereiden äärelle?

Olen nyt jälkeenpäin ymmärtänyt tiettyjen päivien energian lapsena tapahtuneiden asioiden kautta. Maya-kalenterin avulla olen saanut syvän yhteyden omaan itseeni ja kaikkein kipeimpiinkin tämän elämän oppiläksyihin. Kalenteri avaa sitä, mikä on itselle ominaista.


Aikamatriisi Tzolkin avaa intuition ja tietoisuutemme

Maya-kalenteri Tzolkin ei siis ole kiinteitä profetioita kertova ennustuskone, vaan sen avulla voi avata elämänsä kirjaa soveltaen sitä yksilökohtaisesti tässä ja nyt?

Sieltä olen saanut oivalluksia moneen asiaan ja tietoa myös omista valmiuksista ja kyvyistä. Mayoilla oli valtava määrä erilaisia kalentereita ja tähtikarttoja. Tzolkin, jota minä seuraan, yhdistää ne kaikki. Se on käytännön työkalu, jossa voi seurata tiivistyvää aikaa päivä kerrallaan. Se antaa suuntaviivoja ja työkaluja tästä hetkestä, mutta se pitää avata oman elämän ja oivalluksen kautta. Kun sitä tutkii, tietyt asiat alkavat saada rytmitystä ja samalla rytmittyy itsekin uudella tavalla luonnolliseen tekemiseen. Vähitellen sen kautta alkaa ymmärtää itsessä tapahtuvia ajatuksia, tunnelmia ja kokemuksia. Olen seurannut nyt yhdeksisen vuotta Tzolkinia päivä kerrallaan. Vähitellen olen alkanut oivaltaa tiettyjen lyhyempien ja pidempien Tzolkin-jaksojen merkitystä ja roolia. Yksi tapa tutkia maya-kalentereita on lähestyä niitä long count-pohjalta eli pitkien aikavälien laskelmien mukaan. Tässä tutkitaan planeetan ja ihmiskunnan pitkiä syklejä kauas ajassa eteen- ja taaksepäin. Minä keskityn ennen kaikkea nyt käsillä olevaan aikaan ja siihen, mitä tapahtuu nyt. Olen näin halunnut porautua kalenterin päivittäin etenevään rytmiin. Siinä jokaisella päivällä on tietty merkitys, joka aukeaa, kun sen kerros kerrokselta avaa. Tämä on keino saada vallitseva uusin ja viimeisin energia omaan tietoiseen käyttöön. Näin voimme alkaa olla tietoisia Maaplaneetan luonnollisesta rytmistä ja galaktisesta alati uudistuvasta energiasta, joka on jokaisessa päivässä läsnä. Meidän on tarkoitus olla luonnollisessa rytmissä planeetta Maan kanssa ja ymmärtää, että olemme osa sitä. Kalenterin kautta voimme saada kiinni siitä, mikä on suotuisaa tekemistä kullekin päivälle. Näin alkaa ymmärtää, miksi jotkut asiat tapahtuvat juuri tänään näin tai miksi minusta tuntuu juuri nyt tällaiselta. Se avaa näkökykyä ja intuitiota uudella tavalla.

Olitko jo ennen tätä yhdeksän vuotta kestänyttä maya-vaihetta tutkinut henkisiä asioita joistakin muista näkökulmista?

Olen enimmäkseen suunnistanut oman näkemisen avulla. Intuitio on ollut tärkeä työkaluni aina. Olen tainnut aina olla myös ”guru-kammoinen”. En ole koskaan käsittänyt uskontojen tai rotujen välisiä raja-aitoja. Luontoyhteys ja selvätietoisuus ovat vaikuttaneet minussa alun alkaen, mutta ne ovat tietysti muuntuneet iän myötä.

Näkeminen oli siis jo olemassa, mutta löysit sen parhaan työvälineen lopulta maya-kalenteri Tzolkinista, jonka kautta saat sisimmän viisautesi parhaiten toteutumaan?


Ystäväni Anneli Leivo antoi inspiraation, johdatti minut maya-kalenterin äärelle ja alkoi opastaa minua sen käytössä. On selvää, että maya-kalenteri ei ole kiinnostanut minua vahingossa. Olen ollut sen kanssa tekemisissä aiemminkin. Tässä elämässä olen vain palauttanut muistiin sen, mistä siinä on kyse. On mielenkiintoista, miksi mayoilta on ylipäätään jäänyt tällainen 260-ruutuinen aikamatriisi. Voi kysyä, mikä sen tarkoitus on ollut silloin ja mikä sen tarkoitus on nyt. Minulle siitä on tullut työkalu ja opettaja; tietoisuuden avaaja. Olen saanut tahdistettua itseni luonnolliseen rytmiin. Ja mikä kaikista tärkeintä; olen saanut oman voimani takaisin. Muistan taas kuka olen, mistä olen tullut sekä mitä tulin tälle planeetalle tekemään.

Perehdyttyäsi maya-kalenterin saloihin, lähdit antamaan tulkintoja kalenterin pohjalta ihmisille. Mitä sinun tulkinnoissasi lopulta tapahtuu?


Ihminen, joka tulee henkilökohtaiseen tulkintaan luokseni, saa tietoja omasta tämänhetkisestä vuosienergiajaksosta, syntymämerkistä sekä voimamerkistä ja meneillään olevasta ajan laadusta. Tämä auttaa ymmärtämään oman elämän ajankohtaisia tapahtumia. Tulkinnassa saa dokumentit, joiden avulla pääsee itsekin seuraamaan päivien peruslaatuja. Jos haluaa syventää tietoa, voi tulla maya-kalenteri kurssille, joita järjestän eri puolilla Suomea. Menen myös ryhmien luokse pitämään kursseja ja luentoja, kun kutsu käy. Niissä syvennetään Tzolkin- osaamista. Sen jälkeen pääsee opiskelumateriaalin avulla paneutumaan kalenteriin ja itse tutkimaan vallitsevaa energialaatua sekä elämänsä rytmejä oman merkkinsä kautta. Tzolkinia voi seurata kahdella tavalla:
Voi tutkia mikä päivä tänään on menossa ja mitä sointu ja symboli kertovat päivän teemoista. Toisaalta asiaa voi lähestyä henkilökohtaisen maya-astrologian kautta. Opiskelumateriaalia voi tilata myös sellaisenaan, jos haluaa itse alkaa tutkia kalenteria.






Alkuperäiset päivitykset palaavat ja ihminen herää muistamaan


Teetkö jotain muutakin henkisellä alueella tällä hetkellä?

Maya-kurssien ja -astrologian lisäksi teen selvänäkötulkintoja henkilökohtaisesti täällä Tampereella työtilassani Auringon Paikassa. Käyn säännöllisesti myös eri kaupungeissa ympäri Suomea tekemässä henkilökohtaisia tulkintoja. Pidämme yhdessä Riitta-Marja Gauffinin kanssa henkisen kasvun kursseja. Viimeisin niistä on nyt käynnissä oleva Thoth ja 12 kristallipyramidia -kurssisarja. Siinä pääsee yhdistämään heräävän kosmisen ihmisen taitoja ja lahjoja, joita uudistuva aika tuo tullessaan mitä lähemmäs kiipeämme vuotta 2012. Tulemme tietoisemmaksi ja heräämme muistamaan lopulta jokainen. Kyse on siitä, miten alamme lopulta käyttää uusia huikeita kykyjämme. Voimme oppia miten matkustaa ajassa ja miten tehdä aikapoimu tai alkaa ymmärtää omat kosmiset juuremme ja pyhät mysteerit. Voimme myös alkaa hyödyntää herkistyviä telepaattisia kykyjämme ja löytää sisäisen tietoisuuden opastus omassa arjessa. Nämä taidot ja mysteerit ovat aina olleet Maapallolla ja ihmisessä itsessään tallessa vain odottaen aktivoimista. Alkuperäiset päivitykset palaavat nyt ihmisille. Saamme mahdollisuudet käyttää luomisvoimia aivan uudella tavalla.

Mitä lopulta merkitsee päivämäärä 21.12.2012?

Tietty jakso Maa-planeetan historiassa ja galaktisissa laajoissa rytmeissä päättyy tuona päivämääränä, mutta asiaan kulminoituu myös paljon muuta. Maya-kalenterin kautta katsottuna tuo päivämäärä kertoo mayojen pyhän Tun- kalenterin yhden pitkän jakson päättymisestä. Siinä päättyy 5200 Tunia sekä myös 5 kertaa 5200 Tunin jakso. Meidän vuosissa 5200 Tunia on 5125 vuotta. On tapahtumassa vajaan 26 000 vuoden evoluutiosyklin päätös (5x5125). Kyseinen ajanjakso on ihmisen evoluution huipentumaa. Tämä tarkoittaa, että ihminen on kehittynyt mittasuhteisiin, jossa hän tulee tietoiseksi alkuperäisestä jumalaisesta olemuksestaan, joka on nyt meidän jokaisen saatavilla. Maya-kalenteri Tzolkin, jota seuraan, on perusyksikkö myös tälle pyhälle Tun- kalenterille. Tästä hetkestä voidaan laskea alkavan uuden siemenkylvön aika koko ihmiskunnalle. Kalenterin jakso päättyy ja alkaa uusi kierros uudella Maa-planeetalla. Tietoinen ihmisyys näyttäytyy meissä kaikissa omalla persoonallisella tavalla.

Tärkeimpiä muutoksia tässä ajassa on ajan tihentyminen ja nopeutuminen sekä oman luomisvoiman kasvaminen ja uudenlaisten lahjojen herkistyminen. Se, mitä ajattelemme, tulee nyt meille yhä nopeammin. Oman tietoisuuden ymmärtäminen ja nyt -hetkessä elämisen taito on keskeistä. Mayoista sanotaan, että he tavallaan hävittivät ajan. Nyt mekin voimme lähestyä aikaa eri tavalla kuin olemme tottuneet. Kun ihminen kuuntelee itseään ja tunnistaa oman sielun viisautensa, ajan luonne saa uuden merkityksen. Kun ihminen on luonnollisessa itselleen sopivassa rytmissä, hän ohjautuu oikeaan aikaan ja paikkaan tekemään asioita luonnollisesti ja suotuisasti. Ja tässä toteutuu se intohimo, jossa ollaan tekemässä juuri sitä, mihin oma sydän kutsuu ja mikä herättää oman innostuksen. Ja tällöin vetää magneetin tavoin puoleensa ne ihmiset ja asiat, jotka kuuluvat siihen hetkeen ja harmoniseen kokonaisuuteen. Silloin pääsee toteutumaan se luonnollinen ihmisen sisäinen rytmitys, joka on yhteydessä Maaplaneetan rytmiin.

Avautuuko maya-kalenteri erityisellä tavalla nyt lähellä vuotta 2012 ja helpottaako muuttuva ajan laatu näiden pyhien mysteerien avaamista?


Kyllä. Maya-kalenteri avaa ihmisen tietoisuutta ja on erittäin hyvä apuväline oman muistin herättämiseen. Näen mayat aikamestareina, jotka ymmärsivät sen mitä ajassa tulee tapahtumaan. Perinnökseen he jättivät myös meille jälkipolville Tzolkinin, jotta voimme tahdistaa itsemme heidän tapaan luonnolliseen Maan rytmiin.
Tzolkin avaa mayojen aikakäsitettä meille tässä ajassa uusiutuen ja peilaten viimeisintä Lähteen energiaa. Vuotta 2012 lähestyttäessä aika tiivistyy ja nopeutuu. Kaikki mitä luomme ja ajattelemme sanoilla ja teoilla tapahtuu meille nyt todella nopeasti. Tzolkin on oiva työkalu opastamaan meitä keskittämään teot ja ajatukset tietoisesti siihen, mikä on tärkeää ja missä intohimomme lähde on. Sen avulla voimme tahdistaa itsemme tähän nopeutuvaan ja tiivistyvään aikaan.


Olemme jo vuodessa 2012


Mitä tapahtuu kun aika jossain vaiheessa häviää?


Käsittämämme lineaarinen aika muuttuu kehäksi ympärillemme niin, että tulevaisuus ja menneisyys ovat kehällä ja me itse olemme keskustassa. Tässä keskustassa on nyt-hetki ja meillä on menneisyys, tulevaisuus ja kaikki aikakehykset ympärillämme. Voimme poimia kehältä hyvää tai pahaa tai paremminkin kypsää tai epäkypsää. Voimme nyt-hetkessä kulkea katsomaan itseä tulevaisuudesta tai mennä taaksepäin herättämään omaa muistia ja taitoja menneisyydestä ja tuoda ne tähän hetkeen. Näin voimme entistä helpommin luoda positiivista halutunlaista tulevaisuutta. Se, mitä tässä hetkessä luon, on se, mitä vastaanotan tulevaisuudessa. Mestarit luovat tulevaisuutensa nyt-hetkessä. Tämän hetken ja tulevaisuuden väli on nyt entistä lyhyempi. Se, mihin laitan energiani ja ajatukseni nyt, tulee minulle yhä nopeammin. Kun ajattelen positiivisesti ja näen itseni jumalaisena luojana, vastaavaa myös saan yhä nopeammin ja yhä enemmän. Negatiivisten asioiden kanssa on samoin. Tässä on se kollektiivisen ajatuksen hetki eli yksilöiden ajatuksen voima voimistuu kulkien kollektiiviseen tietoisuuteen. Kollektiivinen tietoisuus taas on se, mitä me kaikki luomme tällä planeetalla ja missä vaikutamme siihen, mitä tapahtuu niin vuonna 2012 kuin nytkin. Keskustasta katsoen olemme jo vuodessa 2012. Energia, joka on siellä, on jo käytettävissämme tässä hetkessä. Jatkumo on silti olemassa ja luo joka päivä uusia mahdollisuuksia

Pystymme siis nyt yhä nopeammin vastaanottamaan tulevaisuudessa olevan kehittyneemmän itsemme informaation? Ja tämä taas johtuu nykyisen verhon ohentumisesta, joka lopulta kadottaa ajan.


Kyllä, koen että verho ohenee ja ajan portaalit avautuvat yhä enemmän käyttöömme. Näin saamme kuin itsemme tulevaisuudesta oppaaksemme, jos haluamme. Voin tässä hetkessä mennä katsomaan miltä tulevaisuus näyttää, jos nyt valitsen näin tai noin.
Sillä hetkellä, kun parannan itseni tässä hetkessä, parannan itseni kaikissa aikakehyksissä. Mitä tietoisemmin tässä hetkessä ja itsessäni kykenen olemaan, sitä nopeammin tietoisuus leviää myös ympärilläni oleviin ihmisiin. Voin näin menneessä ja tulevassa parantaa itseni ja myös jälkeläiseni tästä hetkestä käsin.
Pelko pyrkii viemään meitä pois nyt-hetkestä, joten mitä pelottomammin pystyy kuuntelemaan ja toteuttamaan sisintään, sitä suuremmaksi oma valovoima kasvaa. Sitten astutaan kohtaan, jossa 3D:n kamppailut rahasta, tavarasta ja pelosta alkaa menettää otettaan. Ne eivät enää pääse vaikuttamaan ja pääsemme kohoamaan yhä korkeampaan tietoisuuden tasoon.

Ihmisen sisällä on siis ehyt valaiseva keskus, mutta ihminen ei pysy siinä, vaan on antanut pelkojen ja epäilyjen viedä itsensä sivuun. Viestitätkö eksyksissä olevalle ihmiselle maya-kalenterin avulla, että et todellisuudessa ole eksynyt, vaan sinut on vain saatu vuosituhansien aikana uskomaan niin?


Usein emme luota vielä tähän keskukseemme eli itseen ja omaan sisäiseen tietoon. Ulkoa tuleva ohjaus on saanut meidät uskomaan näin. Ja tätä ulkoa tulevaa kontrollia tässä nyt ehdottomasti puretaan. Vanhat rakennelmat murtuvat ja ihmistä herätetään rajuillakin tavoilla, kuten vaikkapa työttömyyden kautta. Ja siinä on paikka ja aika alkaa uskoa itseensä. Vaikka ulkoiset roolit, tittelit tai elintaso riisutaan, on mahdollisuus löytää itsensä näennäisesti alasti, mutta elossa oman yhteytensä ja luomisvoimansa kanssa. Tästä näennäisen katastrofin hetkestä voi alkaa rakentua jotain aivan uutta. Rooleja riisutaan nyt, jotta ihminen löytäisi oman voimansa. Jotkut joutuvat ääriolosuhteisiin ennen kuin ottavat voimansa käyttöön.


On aika toteuttaa unelmat eli sielun tekeminen

Kriisit ovat siten oppaitamme, joiden tarkoitus on johdatella meitä kohti omaa keskusta?

Ne vievät meitä omaan tietoisuuteemme herättäen meitä toimimaan tarvittavalla yksilöllisellä tavalla ja tarpeen mukaan. Ihmiset alkavat tunnistaa nopeutuvan ajan vaikkapa siten, että ei ole enää aikaa tehdä asioita pelkästään rahasta tai vääränlaisen miellyttämisen vuoksi. Yhä enemmän meillä on aikaa vain sielun tekemiselle eli sille, mikä herättää intohimomme ja sydämen innostumisen. On hyvä kysyä, mitä oikeasti haluan tehdä. On mentävä kuin lapsi karkkikauppaan, jossa saa täysin vapaasti valita. Mitä silloin valitsemme? Siellä ovat ne omat unelmat, jotka kantavat uudella ajalla. Ne voivat ensin tuntua mahdottomilta, mutta niille on annettava aikaa ja ajatusenergiaa. Pikku hiljaa ne voimistuvat ja yhtäkkiä unelmien työpaikka tai unelmien kumppani on löytynyt. Tunteet ovat opastajia ja meidän erikoisosaamista. Se, että meillä on Maaplaneetalla tunteet, tunnekeho ja vapaa tahto, on hyvin erityistä.

Tuoko ulottuvuuksien välisten verhojen ohentuminen ja niiden takaa tapahtuva aktivointi erityisesti tänään erilaisia olentoja läheisyyteemme?

Meitä aktivoidaan voimakkaasti nyt erityisesti yöaikaan. Saamme Lähteestä dna:ta aktivoivaa kosmista energiaa, joka kuin huuhtelee meitä. Uskon että tässä huuhtelutyössä ja tiedostojemme aktivoimisessa on mukana kullakin omat korkeavärähteiset olennot ja auttajat verhon toiselta puolen.
Tzolkinissa on tiettyjä energiaporttipäiviä. Näiden porttipäivien aikana olen havainnat itsessäni ja muissa selvästi uudenlaisia ja samankaltaisia tuntemuksia. Yleisimpiä tällaisia tuntemuksia ovat eriasteiset pää- ja niskakivut sekä alaselän kipuilut ja tuntemukset. Muita yleisiä oireita tuntuvat olevan kihelmöinti ja kutittelu keholla juuri ennen nukahtamista tai yöllä. Myös kurkku voi olla käheä ja nivelet särkeä aivan kuin olisi tulossa flunssa, mutta seuraavana päivänä oireet ovatkin kadonneet. Magneettiset väsymyksen tunteet ovat myös yleisiä aivan kuin voisi nukkua kellon ympäri ja toisaalta taas hyvin nukutun yön jälkeen onkin väsynyt.

Näihin outoihin oloihin voidaan suhtautua aamulla ilolla, sillä itseä päivitetään nyt uusiin energioihin. Nämä tuntemukset ovat merkkinä ainakin minulle itselleni siitä, että jotakin tapahtuu. Tämä tehdään, jotta muisti heräisi ja omat yhteydet toimisivat puhtaasti suhteessa Lähteeseen. Oireet ovat minulle viesti positiivisista muutoksista itsessä. Solumuisti meissä herää ja dna.ta aktivoidaan. Toki tarvittaessa kannattaa mennä lääkärille tarkistuttamaan oireitaan


Maa saavuttaa suoran galaktisen yhteyden Lähteeseen


Ihmisellä on ollut taipumus toistaa yhä uudestaan tehtyjä virheitä ja negatiivisia asioita tällä planeetalla kautta historian. Onko nyt pallollemme vuodattuva uusi energia sellaista, että tästä kierteestä voitaisiin päästä eroon?

Vapaa tahto tällä planeetalla antaa mahdollisuuden jatkaa kahlaamista tämän elämän draamoissa tai siirtyä jo korkeammalle luomisen tasolle, jossa saamme omat valtavat luomisvoimat käyttöön. Hankalaa tuntuu olevan erityisesti se, että kukaan ei ulkopuolelta kerro, miten tämä tehdään. Gurujen aika on ohitse ja jokaisen on löydettävä itsestään koodit ja tieto, joiden avulla ohjautua. Olemme luomassa uutta Maapalloa ja siinä ohjeistus on meissä itsessä. Olemme oppineet pitkän aikaa ohjautumaan ulkoa käsin poliitikkojen, kirkon, henkisten opettajien, rahamaailman tai muun ulkoisen vaikuttajan kautta. Tämä on monelle tiimalasin paikka, jossa oma itse voi löytyä. Olemme mukana planeetta Maan matkalla sen siirtyessä uudelle ajalle ja toimimme itse itseämme opastaen. Ulkopuolelta voi tulla ideoita ja vihjeitä, mutta päätökset toiminnasta löytyvät itsestä. Tieto siitä, miten toimia ja miksi ja mitä varten olemme täällä nyt, on itsessämme.

Maapallo saavuttaa paikan suhteessa kosmiseen elämänpuuhun ja omaan galaksiinsa, Linnunrataan, jossa aukeaa suora yhteys Lähteeseen. Maya-kalenterissa oleva keskuskanava on aina kuvastanut tätä yhteyttä. Maya-kalenterin mukaan olemme tiettyinä ajanjaksoina keskuskanavassa, mutta nyt tämä yhteys luodaan jatkuvaksi olemassaolon tilaksi. Olemme kunkin Tzolkin -kierroksen aikana keskuskanavan alueella. Voimme tällöin saada kuin alkumaistiaisia siitä, millainen jatkuva suora yhteys on.

Käytännössä uusi aika siis on tähtikartalla näkyvän Maan ja Omnigalaktisen lähteen välillä olevan yhteyden suoristuminen. Muuttaako tämä galaktinen muutos Maan suljetusta planeetasta avoimeksi myös kosmisten yhteyksien suhteen?

Maa tulee oman galaksinsa ja sitä kautta kaikkien maailmankaikkeuksien kanssa yhteyteen. Tapahtuu sekä kosmisia että galaktisia uudelleenjärjestelyjä, joissa Maa ottaa oman paikkansa. Muinaiset egyptiläiset ankkuroivat jo meidät tähän yhteyteen. Sitten kosmiset aikanavigaattorit mayat tahdistivat meidät tiettyyn rytmiin galaksin kanssa. Mayat myös antoivat meille tietyn h-hetken; 21.12.2012. Tämä on tarkka galaktisen yhdentymisen hetki. Ajan laadun muutokset ovat täällä jo eli me elämme siis jo tätä aikaa.

Saatamme ikään kuin itse saapua tulevaisuudesta tervehtimään ja opastamaan itseämme myös karmallisissa loppuunsaattamisissa. Ajan luonteen muuttuminen mahdollistaa asioita, jotka ovat ennen olleet meille Maan ihmisille kokonaan tai osittain tavoittamattomissa. Meistä tulee ajallisesti kosmisia, kun aikaportaalit aukeavat. Siten meitä lähestyvät olennot voivat olla me itse tulevaisuudesta, jotka nyt pääsevät tänne helpommin avautuneiden portaalien kautta. He voivat olla myös opastajia ja avustajia hyvinkin kaukaisilta planeetoilta ja tähdiltä.





Ihminen ottaa käyttöön selvätietoiset ja parantavat kykynsä

Onko tähtikartta koodi, joka on aina ollut olemassa, mutta se on nyt tuotu avuksi meille juuri tähän aikaan?

Se on koodi ja muistinvirkistäjä, mutta myös rakenne, joka auttaa hahmottamaan sitä, mitä nyt tapahtuu. Koska kaikki tapahtuu suuressa kosmisessa ja galaktisessa mittakaavassa, tarvitsemme työkaluja ymmärtääksemme käynnissä olevaa tapahtumasarjaa. Olemme yksilöinä astumassa tietoisuuden tasolle, jossa alkaa aivan uudet luomisen ja elämisen laadut. Vuosi 2012 on pitkän syklin päätös, mutta myös täysin uusien portaalien avautumisen hetki. Voisimmekin enemmän kohdistaa katsetta jo vuoteen 2013 ja siihen, mitä olemme ja teemme silloin. Kun aika muuttaa muotoaan, se vaikuttaa yllättävän paljon ihmisiin ja elämän rakenteisiin. Toimimattomia rakenteita puretaan ja muutokset voivat näyttää pelottavilta. Meille on nyt tarjolla myös valon energia, joka on varjoa huomattavasti suurempi. Jälleen saamme vapaasti valita kumpaa itse pidämme yllä. Planeettamme erityisominaisuus on vapaan valinnan laki, joka sisältää myös vastaavan suuruisen vastuun omista tekemisistä.

Valon ja varjon kamppailua voi olla odotettavissa, koska meitä on ohjattu pelko-energian kautta jo niin pitkään.
Pelko ja kaaos -energia on ollut ravinnon lähde tietyille ryhmille ja olennoille ja ne eivät tietenkään halua luopua tästä ravinnosta ilman kamppailua. Omassa keskuksessaan pysyminen ja peloton suhtautuminen asioihin kasvattavat omaa voimaa ja uudelle ajalle siirtymisestä tulee suuri mahdollisuus. Oman tietoisen ihmisyytensä täysi käyttöönotto merkitsee kosmiseksi kansalaiseksi muuntumista. Siinä omat piilevät kyvyt otetaan omaan itsenäiseen käyttöön. Näitä ovat selvätietoisuus, telepatia ja ajan taivuttaminen, jossa työskennellään uudenlaisen nopeasti manifestoituvan ajan kanssa. Kun ennen maya-temppelin huipulle kosmiseen suoraan yhteyteen pääsi vain parhaimmisto, niin nyt sinne pääsevät kaikki. Saamme yhteyden omiin tähtioppaisiimme halutessamme.


Kun suomut putoavat silmiltä, ihmisellä on yhteys

Ihminen on luonut maailman, jossa on vuosisatoja raadettu vaikeimman kautta. Olemme tilanneet tämän maailman ajatuksillamme ja nyt voimme luoda tehokkaammin kuin koskaan jotakin aivan muuta?

Kyllä. Voimme tehdä haluamamme muutokset kuin taikaiskusta ja vain pyytämällä. Voimme kysyä, mitä planeetallamme tapahtui 5125 vuotta sitten, kun viimeksi päättyi mayojen Tun -kalenterin kierros? Kukaan ei ole noista kaukaisista ajoista kertomassa meille sitä tänään, kun sama yhden kierroksen loppu ja toisen alku on käsillä. Siksi se, mitä tapahtuu meille nyt vuonna 2012, täytyy meidän löytää itse itsestämme. Suurin dilemma on se, kuinka löytää toimiva ohjeistus itsestämme ja kuinka käyttää sitä tässä planeettamme tärkeässä hetkessä. Meidän voisi olla hyvä hakea vastausta vuodesta 2013 ja ajasta sen jälkeen, koska siellä näemme, mitä tarkoittaa uuden siemenkylvön aika meille henkilökohtaisesti. Me virittelemme nyt kykyjämme ja kosmisia tuntosarviamme ja se miten kaikki lopulta ilmenee, voi olla hyvin yksilöllistä.

Ajatuksen merkitys siis korostuu?

Se, mitä luomme ja ajattelemme, tapahtuu. On myös kosmisia muutoksia, jotka tapahtuvat vääjäämättä ja syntyvä galaktinen yhteys on voimakas. Menemme kuitenkin uuteen aikaan siinä kulmassa, mikä on meidän kollektiivisen kriittisen valomassan määrä eli tietoisuuden taso. Mitä suurempi se on, sitä suotuisammin kaikki etenee. Vaikutamme siten itse siihen, tuleeko niin sanottu maailmanlopunomainen katastrofi vai ei. On omissa käsissämme tuleeko tästä iso vai pieni valon ja varjon taistelu vai ei lainkaan taistelua. Tämä tapahtuu niin yksilötasolla kuin kollektiivisestikin. Se, mitä valitsen yksilönä, heijastuu kollektiiviseen tietoisuuteen ja sitä kautta koko planeetan kehitykseen ja tulevaisuuteen. Ihanne-tilanne olisi se, että mitään kovin järisyttävää ei tapahtuisi vuoden 2012 kieppeillä. Se merkitsisi, että kollektiivinen tietoisuutemme on jo niin täynnä valoa, että liu'umme uuteen aikaan kuin huomaamatta.

Pelottomuuteen voidaan varmasti päästä helpommin, jos luotamme siihen, että tilaamme lopulta sen mitä sielumme tarvitsee?

Nyt voi nauttia luottavaisesti tästä ajasta ja kaikesta, mitä se tuo ja mahdollistaa meille ilman pelkoja. Voimme luoda nekin unelmat todeksi nyt, mitä emme aiemmin uskaltaneet toteuttaa

Uusi energia siis avaa pimitetyt salaisuudet silmiemme eteen. Vanha diskriminoiva rakenne, jossa pieni eliitti veteli langoista ja päätti, mitä kansa tiesi, ei enää näissä energioissa toimi.

Internet kuvastaa aikamme luonnetta eli kaikki on käsiemme ulottuvissa tässä ja nyt. Luonnollinen seuraava askel tästä on telepatia, jolloin kone jää välistä pois. Valo on niin vahva jo, että se valaisee pimeimmät ja salatuimmatkin arkistot. Tämän näkee uutisista, jossa luurangot vedetään kaapeista ja korruptoitunut valta joutuu alastomana valokeilaan. Monet kokevat järkytyksiä siitä, miten olemme voineet luottaa tällaisiin johtajiin. Tämä on viesti, että on aika alkaa luottaa itseen, koska siellä on ainoa oikea tieto. Se myös kertoo, että et voi luottaa ulkopuoliseen tietoon, vaikka se tulisi kuinka korkealta henkisestä tai maallisesta lähteestä tahansa. Kaikki tieto on aina kierrätettävä oman sydämen kautta. Jos tieto ei resonoi itsen kanssa, on sen kanssa oltava hyvin harkitsevainen. Liikkeessä on sekä tahallista että tahatonta disinformaatiota. Henkisyyttä ei voi irrottaa arjesta ja suurimmat vihkimykset tapahtuvat omassa kodissa, elämässä ja arjessa. Totuus nousee esiin kaikilla tasoilla. Se, joka hallitsee tiedon, hallitsee toisia.

Tieto on rakkautta ja tietoisuus oman itsen rakastamista. Kun meiltä on pimitetty tietoa, meiltä on pimitetty rakkautta. Olemme nyt ottamassa oman informaatio- ja rakkauskanavan käyttöömme. Alamme taas muistaa, keitä olemme ja mihin kokonaisuuteen kuulumme. Maailmankaikkeuden lainalaisuudet ja viisaus aukenevat käyttöömme uudella ja ennen kokemattomalla tavalla. Elämme huikeaa aikaa, jossa Jumalainen Minä Olen- tietoisuus avautuu käyttöömme kaikessa loistossaan.




Teksti: Pekka Tamminen
Kuvat: Riitta-Marja Gauffin

Päivi Kaskimäki
040-500 0050
www.paivikaskimaki.com




Päivi Kaskimäki tulee kesän 2010 Ultrapäiville!

Hän pitää sunnuntaina 11.7. klo 10 luennon
“Suuntaa katseesi vuoteen 2013".

Lisäksi hänellä on workshopit Maya- työpaja 2012
sekä Ajan ja avaruuden uudet lahjat käytännössä.