lauantai 31. lokakuuta 2009

Sikainfluenssan todellisuus

---

Yhteiskunnassamme on käynnissä kampanja siitä, miten meidän pitäisi rokottaa itseämme sikainfluenssaa vastaan. Ennen kuin ottaa rokotuksen, kannattaa kysyä seuraavia asioita:

Miksi minun pitäisi rokottaa itseni nyt?
Mikä sikainfluenssa on ja eroaako se lopulta mitenkään tavallisesta influenssasta?
Mitä lopulta itse rokote sisältää ja kuka tietää sen vaikutukset?
Mitä tahoja rokotekampanja taloudellisesti hyödyttää?

Asioista on hyvä ottaa selvää ennnen kuin alkaa toimia. Siksi tuon tähän muutaman kriittisen linkin, jotka voivat avata lisää sikainfluenssan todellisuutta.

Erikoislääkäri ja kirurgi Antti Heikkilän sivut, joilla käsitellään laajasti sikainfluenssarulettia kokonaisvaltaisemmin:


http://www.anttiheikkila.com/


Lääkärin ja nunnan Teresa Forcadesin (doctor in Public Health in Catalunia) syväluotaava haastattelu sikainfluenssasta. Haastattelussa on tärkeää taustatietoa A-H1N1- influenssaviruksesta ja WHOn politiikasta sekä selitys, miksi sikainfluenssa määriteltiin pandemiaksi.


http://vimeo.com/7298827

Rokotusinfo ry käsittelee syvemmin rokotusten todellisuutta, kuten riskejä ja sivuvaikutuksia sekä tuo asianmukaista tietoa aiheen tiimoilta:


http://www.rokotusinfo.fi/


Ennen kuin alkaa rokottaa itseään tai lapsiaan kannattaa tutkia asiaa syvemmin ja näillä linkeillä pääsee hyvin kriittisen tutkimuksen alkuun.