perjantai 20. marraskuuta 2009

Eksopoliittiikka

Kansainvälinen eksopoliittinen liike ei enää mieti, onko avaruusolennot totta vai ei. Me tiedämme jo, että Maapallolla vierailee olentoja Maan ulkopuolelta. Nyt kysytäänkin, mitä tästä seuraa eli miten me alamme toimia yhteydessä Maan ulkopuoliseen älyyn. Maan ulkopuolelta tulevat olennot tuskin haluavat siivota jälkemme, jotta pääsemme sotkemaan asioitamme lisää. Sen sijaan voimme aloittaa intergalaktisen yhteistyön ja oppia jotain sivilisaatioilta, jotka ovat pitemmällä kehityksessään kuin me. Olennaista on, että ensin uskallamme näkyvästi tunnustaa, että meillä on vieraita. Tämän jälkeen voimme avoimesti pyrkiä näkyvään vuorovaikutukseen näiden vieraiden kanssa.

Koska Maan valtapolitiikka on ollut viimeiseen saakka sitä, että vieraiden läsnäoloa ei ole virallisesti tunnustettu, pyrkii eksopoliittinen liike vaikuttamaan salailun lopettamiseen. Nyt on näkyvissä, että salailua on alettu vähitellen purkaa ja eri puolilla Eurooppaa on virallisesti avattu tuhansia aiemmin salattuja ufoarkistoja. Vielä puuttuu hallitusten viralliset ilmoitukset, että meillä on yhteys. Eksopoliittinen liike pyrkii vauhdittamaan kaiken salatun ufomateriaalin esiintuomista sekä yhteyden tunnustamista. Olemme näin matkalla avoimeen ufopolitiikkaan.

Eksopolitiikan lyhyt määrittely on: Maapallolla olevien avaruusolentojen läsnäolon ja sen poliittisten sekä sosiologisten ihmiskunnalle aiheutuvien vaikutusten tutkimus.

Lisää tietoa eksopoliittisesta liikkeestä löytyy mm. seuraavilta sivuilta:

www.exopolitics.org
www.exopolitics.com

Suomen sivut ovat osoitteessa:

http://www.exopoliticsfinland.fi/ekso.html