tiistai 4. maaliskuuta 2014


Mitä kannabiksen vapauttaminen henkisesti merkitsisi?

Kannabiksen laillistaminen toisi aineen yhä useampien ulottuvuille ja antaisi signaalin, että aine on huoleton ja vapauttava rentouttaja arjen vastapainoksi. Sen sijaan henkinen tutkimus paljastaa, mitä aine ihmiselle lopulta tekee ja miten se vakavasti vaurioittaa ihmisessä olevia henkisiä energiajärjestelmiä.

Kun tarkkaillee ylipäätänsä sairauden ilmenemistä ihmisessä, huomaa, että vaurioit ihmiskokonaisuudessa näkyvät ensin ihmisen korkeammissa kehoissa (eteerinen ja astraalinen kehokokonaisuus). Sairauden voi havaita poikkeavan värisinä /(tummentumina) muodostumina ihmisen aurassa. Ihminen voi sotkea omia energiajärjestelmiään omilla vääristyneillä ajatustottumuksilla samoin kuin antautumalla ihmiskokonaisuutta tuhoavien aineiden valtaan. Eräs tällainen aine on kannabis.

Koska kannabis on riippuvuutta aiheuttava aine, yhä useampi käyttökerta lisää vaurioita ihmisen henkisessä järjestelmässä. Lopulta aine tekee suoranaisia reikiä ihmistä suojaaviin energiajärjestelmiin. Tämä altistaa ihmisen kaikenlaiselle ulkopuoliselle häirinnälle. Vieraat energia pääsevät näin häiritsemään ihmisen elämää konkreettisella tavalla. Pahimmassa tapauksessa ihmisen omat luonnolliset ja ihmistä suojaavat energiajärjestelmät voivat mennä niin sekaisin, että ihminen menettää täydellisesti hallinnan oman kehonsa suhteen. Tällaisia tiloja voimme nähdä tänään mielisairaaloissa.

Ihmiskunnalla ja varsinkin Suomella on iso työ paikata joka päivä alkoholin aiheuttamia ongelmia arjessamme. Myös alkoholi vaikuttaa riippuvuutta aiheuttavana aineena ihmisen henkiseen järjesrtelmään tuhoavasti. Kannabiksen voidaan nähdä tekevän sama vieläkin tehokkaammin. Kannabiksen käyttöä ylistävä ihminen ei tunne ihmisen henkisiä järjestelmiä. Muuten hän ei koskaan suosittelisi aineen käyttöä. On vain hidas itsemurha tuhota omat henkiset järjestelmänsä aineella, jotka vähitellen rikkovat ihmisen omia henkisiä perustuksia.

Kannabis on huume ja vaikuttaa ihmisen henkisen järjestelmään huomattavan tehokkaasti, vaikkakin eri tavalla kuin heroiini tai alkoholi. Huumeriippuvuuden kautta ihmisestä tulee oman kehonsa vanki ja samalla hän avaa oman kehonsa ulkopuoliselle vapaalle häirinnälle. Kaikkein pahinta on, että asianomainen itse ei välttämättä tätä varsinkaan oireiden vielä ollessa lieviä edes tajua. Kannabiksen kaltaiset aineriippuvuudet katkaisevat myös ihmisen omat sisäiset henkiset yhteydet. Ihmisen yhteys omaan sisimpään intuitioon ja Minään estyy ja ihminen elää kuin oman todellisen elämänsä ulkopuolella. Hänellä ei ole yhteyttä omaan ElämänLähteeseensä, joka on läpeensä henkinen. Näin hän estyy löytämästä elämänsä syvimpiä tarkoituksia ja yhteyksiä.

Ihminen sisimmässään tietää yleensä astuneensa sivupolulle aineriippuvuudessaan. Siksi masennus, epätoivo ja pahimmillaan itsemurha eivät ole harvinaisia tälla tiellä. Olemme siis hyvin henkisessä ytimessä ottaessamme kantaa siihen, pitääkö kannabis laillistaa. Mitä enemmän tutkii ihmisen taustalla olevia henkisiä viisaita järjestelmiä, sitä selkeämpänä uhkana kannabis näyttäytyy ihmisen omalle henkiselle terveydelle. Se on ennen kaikke este ihmisen omalle henkiselle tutkimukselle. Ja ihmisen henkinen evoluutio vain odottaa, että ihmisestä itsestään kasvaa henkisen tutkija. Ihmisen pitää itse todistaa itselleen, että henkinen on totta ja lähempänä kuin mikään muu; ihmisessä itsessään. Vasta tätä kautta ihminen voi alkaa tajuta omaa ihmisyyttään ja sitä miksi hän Maapallolla ylipäätänsä on.