keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Henkimaailman koulutuksessa


Kirjoittamani haastattelu parrantaja Marianne Luusuaniemestä julkaistiin Ultra 2/2011 -lehdessä:


Kuollut tietäjä oppaana

Rovaniemeläinen Marianne Luusuaniemi on ottanut elämäntehtäväkseen parantamisen. Hän on jo vuosia helpottanut ihmisten kipuja ja sairauksia lähinnä kaukoparannuksen kautta. Yhtenä hoitomuotona on verenseisautus. Taidon välitti Mariannelle vanha pohjoisen tietäjä, joka lähestyi maisen elämänsä päätöstä. Viime aikoina Mariannelle ovat avautuneet myös henkimaailman ilmestykset.

-Hoidot lähtevät asiakkaan puhelinsoitosta liikkeelle ja parantaminen tapahtuu pääosin etähoitona. Ihminen rauhoittuu sovittuun aikaan ottamaan vastaan parantavaa energiaa. Hoitojen puolivälissä kuulen ihmisen kokemuksia siitä, miten hoito edistyy ja minkälaisia tuntemuksia henkimaailmasta on tullut, Marianne kertoo.

Hän antaa hoitoja vakavista sairauksista ja saattohoidosta kivun lievitykseen ja aina kaljuuntumisen estämiseen. Verenpysäytykseen Mariannen vihki iäkäs tietäjä, joka halusi työlleen jatkajan. Nyt jo edesmennyt mies oli kertonut verenpysäykseen tarvittavat salasanat, jotka Marianne opetteli samassa ulkoa. Marianne on saanut huomata, että verenpysäytys myös toimii ja erilaiset vertavuotavat ihmiset ovat saaneet avun.

- Vaikeinta on saada tyrehtymään nenäverenvuoto. Syytä en asialle osaa sanoa. Muissa verenvuototapauksissa, kuten teräaseonnettomuuksissa, taito toimii hyvin. Parantaminen ja verenpysäyttäminen ei onnistu kuitenkaan itseltä ja vähän huonosti ne toimivat läheisiinkin, joihin on veriside. Oma lapseni sai kuitenkin avun vakavassa paikassa saadessaan syvän haavan otsaansa. Lapsi meni hysteeriseksi ja tein hänelle verenpysäytyksen. Veren tulo loppui ja haavan reunat menivät kiinni. Terveyskeskuksessa haavaa ja sen sulkeutumista ihmeteltiin. Tikkejä laitettaessa haava alkoikin sitten taas vuotaa, Marianne kertoo.

- Tiedän, että tietäjä, joka minulle verenpysäyttämisen opetti, toimii oppaanani nyt avustaen henkimaailmasta käsin. Haluan myös mennä käymään hänen haudallaan, koska se auttaisi minua eteenpäin. Tämän retken aion lähiaikana tehdä, Marianne lisää.

Kuolleet näyttäytyvät

Marianne kokee, että parantajan työn oheen on tulossa myös selvänäkö-meedio -tehtäviä. Vaikka selvänäköisyys ei ole vielä niin vahvana käytössä kuin parantaminen, ovat henkimaailman kokemukset nousseet esiin.

- Olen myös aloittanut selvänäkijä-parapsykologi -koulutuksen. Kesän jälkeen alkoivat ilmestykset ja tiedän näkeväni kuolleita. En kuitenkaan vielä tiedä välttämättä heidän ilmestymisensä tarkoituksia. Eräs tällainen on näköhavainto saksalaisesta sotilaasta, joka näytti liikkuvan kodissamme. Miettiessäni, mistä oli kyse, minulle annettiin nimi Franz. Kun keskustelin mieheni kanssa asiasta, hän ei tiennyt saksalaisia sotilaita koskaan liikkuneen näillä nurkilla. Hänen isänsä kuitenkin kertoi, että lähistöllä oli aikanaan räjäytetty tankki, jossa kuoli saksalainen sotilas. Kuulin myös toisen herkän ihmisen nähneen alueella sotilaan ja hän näyttäytyi myös siskolleni unessa. Muistin myös, että eräs nuoruuden ystäväni oli maininnut sotilaasta. Hän kertoi, että kodissamme liikkui kuollut saksalainen sotilas, joka hakee apua vaeltaen. Olenkin ajatellut pyytää papin siunaamaan hänet, että sielu pääsee valoon, Marianne kertoo.

- Toinen kokemus tapahtui, kun olimme eräänä päivänä ennen joulua kauppakeskuksessa ostoksilla. Näimme siellä erään miehen, joka on perhetuttu. Minulle tuli hyvin outo ja todella
hirvittävän väsynyt olo, kun katsoin miestä silmiin. Yhtäkkiä tunsin, niin kuin joku kuollut ihminen olisi halunnut ilmestyä kauttani ja kysyinkin mieheltä, onko hänen läheisensä kuollut vasta. Hän myönsi näin olevan ja kertoi, että hänen vaimonsa oli kuollut pari viikkoa aiemmin. En kertonut miehelle mitä koin. Sain myös kuolleen nimen ajatuksiini, mutta häkellyin tilanteesta niin, että en antanut tilanteen käynnistyä. Vaimo olisi halunnut välittää terveisensä,
koska mies kärsi kovasti tilanteesta. Mielestäni tällaisiin viesteihin pitää olla viestin saajan oma halu kuulla asiasta, joten ohitin tilanteen hienotunteisesti. Jouduin lähtemään pois tilanteesta, mutta mies ei onneksi huomannut mitään, Marianne kertoo.

- Äskettäin herätessä eteeni ilmestyi nauravan nuoren pojan pää, joka hävisi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Jäin miettimään kuka hän oli ja miksi ilmestyi minulle, Marianne lisää.

- Minulle tapahtui myös liiterissä omituinen kokemus. Olin laittanut liiterin yhteydessä olevan pannuhuoneen valon päälle ja sen oven auki. Kohta huomasin, että ovi oli kiinni ja valot sammutettu. Ympärilläni oli kuin jonkinlainen häkki ja jotenkin koko paikka muuttui toiseksi. Kaaduin myös kahteen otteeseen ja yritin ottaa kädelläni kiinni pylväästä, kun käsi menikin pylvään lävitse aivan kuin koko pylvästä ei olisikaan. Sammuttaessani maahan heittämääni tupakkaa jalalla, en lainkaan nähnyt omaa jalkaani aivan kuin sitäkään ei olisi ollut olemassa. Pelästyin todella ja aloin huutaa miestäni. Oloni oli kummallisen kevyt ja luulinkin olevani kuollut. Kaikki palautui lopulta normaaliksi, mutta kokemus vaikutti minuun voimakkaasti. Koin, että minulle annettiin kokemus, miltä kuoleman olotila tuntuu. Ajatukset toimivat kirkkaina edelleen myös kuoleman tilassa., Marianne kertoo.

Ufot liikkuvat lähipiirissämme

Mariannella ja hänen ystävillään on myös ufokokemuksia. Unen tasolla Marianne kokee kohdanneensa humanoideja ja vierailleensa myös aluksissa. Hän muistaa pikkutyttönä olleensa hereillä aluksessa, jossa häntä tutkittiin erilaisin laittein ja mittarein.

- Tapaamani olennot olivat harmaita ja pienikokoisia. Niillä oli isot silmät ja soikea pää. Osa tapahtumista on kuitenkin pyyhitty muististani pois. Pahoja kuvia ei heistä ole mieleeni jäänyt ja koenkin, että avustavaa toimintaa on tänään planeetallamme monenlaista, Marianne kertoo.

- Ystäväpariskunta taas oli tulossa Oulusta autolla kahden ystävänsä kanssa iltamyöhään. Yhtäkkiä auton päälle oli ilmestynyt iso lautasmainen valaistu alus. Ufo alkoi liikkua auton mukana ja seurasi autoa noin tunnin ajan. Autossa mietittiin, mitä se oikein haluaa. Pariskunta ystävineen oli alkanut pelätä, että alus imee heidät sisäänsä ja heidät siepataan. Kun ystäväni saapuivat sähkölaitoksen kohdalle, ufo hävisi näkyvistä. Autossa istuneet ihmiset eivät ole kertoneet asiaa eteenpäin. Minulle he uskoutuivat, kun tietävät, että puuhaan muutenkin henkisten asioiden kanssa, Marianne toteaa.

Marianne pitää nykyään myös luentoja henkisistä aiheista. Vuonna 2010 hän vieraili Jyväskylän paraseuran vieraana ja puhui kokemuksistaan sekä siitä, miten henkimaailma meitä auttaa. Luento oli onnistunut ja kuulijoita oli paljon. Tarkoituksena on myös alkaa puhua siitä, mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Aineiston kokoaminen on vielä kesken. Myös Marianne on huomannut ajassa tapahtuneen muutoksen.

- Kokemukset ovat hyvin voimakkaita tänään. Selvästi meitä nostetaan korkeammalle tasolle ja henkisten asioiden kokeminen lisääntyy. Jotakin merkittävää ilmapiirissä on tapahtunut.

Jälleensyntymän todellisuus näytettiin

Marianne kertoo myös unien antavan hänelle ohjausta. Ne myös varoittavat, kuten hän on saanut huomata. Myös jälleensyntymästä Marianne on saanut uskomisen lisäksi selkeät todisteet.

- Olimme kolme viikkoa sitten Norjassa ja näin unta, että kaksi hammasta lähti edestä pois. Tämä tietää perinteen mukaan kuolemaa ja olinkin hermona siitä, kuka kuolee. Ajallisesti tunsin kuoleman sijoittuvan kolmen viikon päähän. Kun hetki löi, lähellä asuva tuttu mies ajoi moottorikelkalla itsensä kuoliaaksi. Tämä oli ensimmäinen varsinainen kuolemaan johtanut enne, jonka sain, Marianne kertoo.

- Ystäväni kertoi minulle, miten hänen poikansa oli jo 3-4 -vuotiaana alkanut puhua kummia. Kun ystävä oli ajanut autolla setänsä vanhan talon ohi, oli poika osoittanut taloa ja sanonut kerran asuneensa talossa. Hän kertoi myös tehneensä heinää pellolla papan kanssa. Ystävän setä oli surmattu ampumalla 1970-luvulla. Poika tunnisti myös muita ystäväni setään ja tämän elämään liittyviä asioita, joita hänelle ei oltu koskaan kerrottu. Hän kysyi esimerkiksi matka-arkusta, jonne ystävän setä tapasi laittaa kaikki tärkeät paperinsa ja esineensä. Arkku kaivettiin esiin ja sieltä löytyi esineitä, joita poika oli luetellut. Vanhemmat olivat olleet ihmeissään pojan tiedoista, Marianne kertoo.

- Äskettäin näin nuoremman tyttöni kanssa anoppini luona kesken vierailun pienen ihmisen varjon, joka kulki eteisen poikki kesken kaiken. Uskon, että kyseessä oli miehen isän äiti, joka eli pitkän elämän. Opetan myös lapsilleni, että henkimaailmaa ei tarvitse pelätä, vaikka se näyttäytyykin. Itsellenikin henkisiä kokemuksia ilmaantui heti, kun vain otin niitä vastaan. Aiemmin pelkäsin niitä, enkä halunnut nähdä mitään. Tänään annan niiden tulla, koska on selvä tarkoitus käydä henkistä koulutusta nyt, Marianne kertoo.

Puh. 040-5303076
e-mail: marianne.luusuaniemi@luukku.com


Pekka Tamminen