maanantai 8. elokuuta 2011

Ilmestyksiä

Maanantaina 8.8.2011 ilmestynyt Iltalehti kertoi ansaitusti etusivullaan mielenkiintoisen uutisen:

Timo Jauhola -niminen suntio puuhaili tiistai-iltana yhdeksän aikaan moottoripyöränsä kanssa Hämeenlinnassa, kun hän yhtäkkiä tunsi ilmapiirin sähköistyvän. Ilmassa oli kuin elektronista virtaa, joka nosti karvat pystyyn. Tunne oli kuin voimakkaalla ukonilmalla. Kissakin reagoi tunnelmaan juoksemalla pakoon. Ilta oli kuitenkin selkeä ja kirkas ja mitään ukkosta ei ollut näkyvissä.

Yhtäkkiä Jauhola havaitsi erikoisen ilmiön vieressä olevassa ladossa. Ladon ulkoseinään ilmestyi kuin kolmiulotteinen kaareva valoilmiö, joka näytti hologrammilta. Se liikahteli seinällä hiljalleen. Mies sai ihmetykseltään lopulta myös kuvattua ilmiön, vaikka itse ilmiö tallentuikin vain kahteen ensimmäiseen kuvaan. Valoilmiö näkyi seinällä pari tuntia liikehtien kymmenen metrin matkalla. Ilmiö näkyi vielä illan pimettyäkin..

Mies ei kokenut tilanteessa pelkoa, vaikka tunnelma oli erikoinen. Jauholan mukaan kuvio näytti hahmolta, jossa pysyivät lapsen kasvot. Hän myös huolestui hieman oman poikansa suhteen ja soitti hänet kotiin. Kuva seinässä ei kuitenkaan muistuttanut hänen poikaansa tai muita lähipiirin lapsia,

Neitsyt Marian piirteet hahmottuivat vasta myöhemmin kuvia katsellessa.
Illalla yhdentoista jälkeen valo häipyi lopullisesti. Myös sähköinen tunnelma katosi ja kissakin ilmestyi normaalisti pihapiiriin.

Jauhola ei osaa selittää, miksi ilmiö ilmestyi ja juuri hänelle. Ennen Iltalehteä ilmiöstä kertoi Kotimaa-verkkolehti. Juttu löytyy kuvineen alla olevasta osoitteesta:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011080714171866_uu.shtml